Zumba

ZUMBA

Prijava na program tukaj: PRIJAVNICA ZA ODRASLE

REDNI TERMINI:

pon. od 18.45 do 19.45

sre. od 18.45 do 19.45

DNEVI ODPRTIH VRAT (14. in 16. September) od 19.00 do 20.00

Registrirajte se za On-line vadbo

Za tehnično podporo pokličite na 051 48 59 78 ali pišite na recepcija@spela.dance

Pričetek vadbe: 07.09.2020

Spremljajte naš FB: https://www.facebook.com/speladance

V SEPTEMBRU, od 14.09. do 18.09. lahko BREZPLAČNO preizkusite vadbo. 

URNIK si lahko pogledate na: LINK ‼!

Za ZAČARANE CENE pa pokukajte v naš magičen CENIK tukaj: LINK ‼!

Za člane Špela Dance Centra:

Karta ALL IN ONE:

TRI različnie vadbe (Zumba, Latino aerobna vadba in Soul sisters – zabavna plesno rekreativna vadba za vsakogar) IN PRENOS OBISKOV, za ceno ene vadbe.

Kaj to pomeni? Da lahko hodite na tri različne vadbe, karta še vedno velja 30 dni od dneva nakupa,  neporabljeni obiski pa se lahko prenesejo na novo kupljeno mesečno karto. PREDNOST je, da vsak mesec lahko izberete poljubno število obiskov (izbirate lahko med 4, 6, 8 ali 12 obiskov), poleg tega pa dobite večjo dinamiko plesno zabavnih vadbenih enot, namesto ene.

ZUMBA je postala tako popularna iz dveh razlogov: ker je enostavna in jo lahko vadi kdorkoli, starejši, mlajši, moški, ženska, okoren ali izkušen športnik, predvsem pa KER JE ZABAVNA. Že glasba nas sama po sebi spravi v gibanje, kot da bi šli na zabavo, na ‘žur’, v športni opremi!

Če radi plešete ali si želite zabavne popoldanske rekreacije, če si želite dodati na svoj urnik učinkovit trening za celo telo ali so vam všeč latinskoameriški ritmi salse, sambe, cumbie, merenguea, reggaetona in drugi, ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite v prvem tednu Septembra in brezplačno preizkusite vadbo, ki že več kot desetletje kraljuje v plesnih dvoranah in fitnes centrih po vsem svetu. 

Plesno predznanje ni potrebno, prav tako emšo, oblika postave, telesna višina in teža, na naših treningih niso pomembni. S seboj prinesite pozitivno energijo, flaško vode, brisačko, športno opremo in dvoransko obutev (najboljše kakšne udobne superge) in se vidimo!

Za pravo zabavo, za popolno postavo, za voljo ostati do konca in še malo čez. Vse v eni uri! ZUMBASTIČNO z NINO!

Zato pohitite in si zagotovite prosto mesto tako, da nas pokličete na tel.št.: 0590 63 665 ali pa nam pišite preko kontaktnega obrazca.