Z Nežo v Čarobni svet

neza bannerPLESNI JOGALINČEK

 

Plesni JOGAlinček je večmesečni program, namenjen najmlajšim in pripravljen za vse male nadobudneže, ki si želijo imeti gibalno zabavo z nadvse duhovitimi igrami, ki otroka spodbujajo k osebnostnem razvoju. Bogat program, s plesom in jogo, učiteljica Neža začini s pravljičnim sproščanjem, ki otroke popelje na pot vizualizacije in pravljične sprostitve. 

Program pomaga otrokom vibrirati v harmoniji, ljubezni in povezanosti in ohraniti njihovo UNIKATNOST IN POMEMBNOST.

KAJ OTROK DOSEŽE Z VEČMESEČNIM PROGRAMOM:
  • nauči se na miren način izraziti želje, potrebe in svoje občutke
  • pridobi na samozavesti in se razvija v zdravega otroka
  • otroku je na voljo stalna podpora in spodbujanje
  • Joga-stično jogira že od malih nog in s tem razvija svoje navdušenje in veselje do vadbe
  • s pomočjo posebnih intuitivnih iger in plesa postaja vedno bolj sproščen in intuitiven
  • nauči se soočanja z novimi izzivi skozi navdušenje, z ljubeznijo in  z veseljem
  • zaradi sprejemanja lastnih odločitev, se tem lažje in tudi veliko bolje uči premišljenega in samozavestnega ravnanja
  • otrok se uči in zna ob pravih trenutkih reči tudi ne
  • nauči se stopati po poti samostojnega in samozavestnega posameznika in se tako ne počuti kot vloga žrtve temveč kot umetnik in kreator svojega življenja.

Program tvori vez prijateljstva. Tu se igramo, smejimo in zabavamo. Uživamo, se učimo in izražamo skozi jogo in ples, kot pravi, pravljični junaki. Ugotavljamo, da smo čudoviti, točno takšni kot smo. Da se sprejmemo, delimo smeh in razigranost. Si dovolimo biti to, kar smo. Vse to, je ključen in pomemben dejavnik, s katerim otroci rastejo v samozavestne in pogumne otroke.

Da, Plesni JOGAlinček je namenjen igranju in povezovanju – zato smo tu, da iz čudovitega sveta naredimo zabavo in prijateljstvo. Pridruži se, da zaČaramo svet v svet razigranosti, čarobnosti, ljubezni in sreče.

PREDSTAVITVENA DELAVNICA: 19.11.2014

Prijavite se lahko na: znezovcarobnisvet@gmail.com ali 040 587 838

Pričetek vadbe: zbiramo prijave

 Kdo je Neža:

NEŽA Je srčna vaditeljica, ki poskrbi, da se vaši otroci na poti odraščanja počutijo varni, sprejeti in ljubljeni. Je oseba, ki obožuje smeh in spontanost. Obožuje otroški smeh in skozi igro z njimi spoznava barvitost in čarobnost življenja. Predana je delu z otroci. To jo tako veseli, navdušuje in ji obenem daje občutek živosti in največje povezanosti in sreče. Zato verjame v ta čarobni program in v prihodnost ljubezni bogatih otrok. 

Neža bo delila čudovit čas z najmlajšimi in jim nudila orodje, s katerimi bodo JOGA in PLES, predvsem pa druženje, ki temelji na sproščenosti, dobili čisto nove razsežnosti in bodo vsem postali enostavna, pravljična zabava. S pomočjo plesa in joge bodo otroci aktivirali svoje telo, se zabavali in si dovolili svobodo izražanja in čutenja. Poslušali bodo svoje srčke, saj je prav SRCE tisto, ki ima vse odgovore. S tem, ko otroci razvijajo notranjo samozavest lahko sijejo navznoter in navzven. Razvijajo svojo intuicijo in se učijo poslušati sebe. Ravno zato Neža spodbuja otroke, da se zares zavedajo, da so ljubezen in da plešejo iz srca. Njena vizija je, širiti med otroke ljubezen in razigranost.