PLES DUŠE-ples z meditacijo in dihanjem

PLES DUŠE

Odprite svoje srce in ponovno začutite svojo dušo

TERMIN: sreda 09.15 – 10.00

PRIČETEK: 07.10.2020

Prijava na program tukaj: PRIJAVNICA ZA ODRASLE

PLES DUŠE je namenjen vsem ženskam, ki vam je stik s seboj pomemben in si želite nežno rekreativno plesno vadbo, ki vas podpira na vseh nivojih, (energetsko, čustveno in fizično).

Namenjen je vsem ženskam, ki veste kako sijajne in čudovite ste. Ženske smo same po sebi naravno nežne in hrati jasne ter odločne, to je naše naravno stanje. Zelo dolgo smo živele v neskladju z našim naravnim stanjem , zdaj pa je prišel čas, da ponovno prebudimo naše spominske celice, kjer je to stanje zabeleženo in shranjeno.

PLES DUŠE je oblika nežne PLESNE MEDITATIVNE VADBE, ki omogoča SPROSTITEV mišične napetosti telesa zgornjega dela telesa, predvsem pa pomaga ponovno vzpostaviti stik s seboj. ZDRUŽUJE MEDITACIJO (sprostitev oz. izklop uma) IN AKTIVNO GIBANJE ter OMOGOČA REGENERACIJO VITALNE ŽIVLJENJSKE ENERGIJE.

ŠPELA bo poskrbela, da se boste odprle čutenju svojega srca, čutenju vsake celice svojega telesa in čutenju svoje duše. Tako boste ponovno občutile milino in nežnost v sebi, občutile strast, ki jo nosite v sebi in ponovno zaživele svojo unikatno, avtentično žensko.

Če ste pripravljene, da osvobodite svoje telo zakrčenosti in zavestno naredite prostor v vašem telesu in v vaši maternici, za nežno in ljubečo energijo, ste srčno vabljene, da se nam pridružite v Špela Dance Centru.

Spremljajte naš FB: https://www.facebook.com/speladance

URNIK si lahko pogledate na: LINK ‼!

Za ZAČARANE CENE pa pokukajte v naš magičen CENIK tukaj: LINK ‼!

Prijavite se lahko preko kontaktnega obrazca ali na tel.št. 0590 63 665

Regeneracija življenjske energije

Vir našega življenja je energija. Pretaka se v našem telesu skozi čakre in meridiane, ki predstavljajo energetske ceste. Več pozitivne energije kot se pretaka skozi čakre, bolj je človek zdrav. Če čakra ne more presnavljati energije pravimo, da je blokirana. Tok energije je prešibek in posamezni deli telesa, ki jih določena čakra oskrbuje nimajo več ustrezne preskrbe z energijo, zato postopoma nastanejo okvare in motnje, ki jih zaznamo kot bolezen ali različne motnje na psihični ali fizični ravni človekovega bivanja. Zato je zelo pomembno, da človek vsakodnevno regenerira svojo energijo in skrbi za prevodnost energetskih cest, saj le tako lahko deluje z vsem svojim potencialom in s svojo bitjo.

Regeneracija vitalne energije Z MEDITACIJO V GIBANJU

Vsakdanji stres in današnji tempo življenja od nas vedno bolj zahtevata nenehno regeneracijo tako mentalnega, čustvenega in fizičnega telesa, predvsem pa regeneracijo energije. Tek ali fitness enostavno nista več dovolj, saj se naše telo takrat sicer dobro krepi, vendar le delno sprosti in tako lahko deluje dodatno stresno na naše telo. Poleg tega za tek, fitness ali katerokoli drugo rekreacijo potrebujemo vitalno energijo.

Pomanjkanje energije se kaže na različne načine, ponavadi jo prepoznamo kot UTRUJENOST ali RAZDRAŽLJIVOST, lahko se kaže v obliki SLABE PREBAVE ALI NESPEČNOSTI, pa tudi kot ŠIBAK IMUNSKI SISTEM. Vsi ti dejavniki so vedno bolj prisotni v življenju vseh nas in posledično vodijo v najrazličnejše bolezni sodobnega časa, v kolikor ne skrbimo za dobro energetsko higieno in/ali nismo v ravnovesju.

PLES DUŠE je posebna oblika plesne meditacije, ki uporablja različne gibalne strukture in trebušno tehniko dihanja na izbrano glasbeno melodijo. Omogoča popolno sprostitev telesa in posledično sproščanje blokad v energetskih čakrah. Sprostitev blokad omogoči vstop nove energije v naše fizično in energetsko telo, kar spodbudi odpiranje meridianov, ki omogočijo ponovni pretok energije skozi naše telo.

RAZLIČNE TEHNIKE DIHANJA sprostijo telo in posledično sprožijo premikanje energij v telesu.

Plesno gibanje, pri katerem je poudarek na dihanju, omogoča krepitev mišične strukture telesa v sproščenem, meditativnem stanju, ki je potrebno, da energija lepo teče in zaokroži skozi naše telo. Premik energij tako povzroči sproščanje blokad v energetskih čakrah in ponovno vzpostavitev ravnovesja v vašem telesu.

Ples duše aktivira našo vitalno energijo, ki pospeši telesno presnovo in tako poveča našo produktivnost, učinkovitost in kreativnost na vseh življenjskih področjih.

Z vami bom Špela Masten Režek 

“Sem Špela Masten Režek, poklicni trener plesa in mentor za življenje, ki vam pomagam, da ponovno odprete srce, da začutite sebe in svoje telo in sprostite svoja čustva ter vas usmerjam skozi gibanje z dihanjem in meditacijo.”

We are all one

Comments are closed.