LATINO AEROBNA VADBA – za ženske

LATINO AEROBNA VADBA – za ženske

Prijava na program tukaj: PRIJAVNICA ZA ODRASLE

REDNI TERMINI:

tor.: od 17.50 do 18.50

čet.: od 17.50 do 18.50

DNEVI ODPRTIH VRAT (15. in 17. September): od 18.00 do 19.00

Registrirajte se za On-line vadbo

Pričetek vadbe: 03.09.2020

Spremljajte naš FB: https://www.facebook.com/speladance

V SEPTEMBRU, od 14.09. do 18.09. lahko BREZPLAČNO preizkusite vadbo. 

NOVO!!!

Karta ALL IN ONE, tri različne vadbe (Zumba, Latino aerobna vadba in Soul sisters – zabavna plesno rekreativna vadba za vsakogar) IN PRENOS OBISKOV, za ceno ene vadbe.

Kaj to pomeni? Da lahko hodite na tri različne vadbe, karta še vedno velja 30 dni od dneva nakupa,  neporabljeni obiski pa se lahko prenesejo na novo kupljeno mesečno karto. PREDNOST je, da vsak mesec lahko izberete poljubno število obiskov (izbirate lahko med 4, 6, 8 ali 12 obiskov), poleg tega pa dobite večjo dinamiko plesno zabavnih vadbenih enot, namesto ene.

Kako se vpišeš? Pokličeš na 0590 63 665 in se oglasiš pri nas na Dunajski 190.

URNIK si lahko pogledate na: LINK ‼!

Za ZAČARANE CENE pa pokukajte v naš magičen CENIK tukaj: LINK ‼!

Latino aerobna vadba  je namenjena vsem, ki iščete zabavno in sprostitveno vadbo zase in za svoje telo. 

Vadbo priporočamo vsem, ki ste se UTRUDILE in izgubile v vsakodnevni rutini ter potrošile svojo energijo ob natrpanem urniku “superženske”.

Vsakdanji stres in današnji tempo življenja od nas vedno bolj zahtevata nenehno regeneracijo mentalnega, čustvenega in fizičnega telesa. Ker smo ves čas dnevno v akciji, je potreba po SPROSTITVI postala zelo velika.

Vadbe kot so tek, fitness ali katera koli druga vadbena rekreacija od nas zahteva vitalno življenjsko energijo in če imate naporno in stresno službo, ste iz dveva v dan vedno bolj v pomanjkanju energije in obstaja velika verjetnost, da vas bo dodatna aktivna vadba le še dodatno iztrošila.

LATINO AEROBNA VADBA je PLESNA AEROBNA VADBA, ki vas bo popeljala v svet latino glasbe in latino ritmov.  Že sama glasba bo v vas aktivirala igrivi ritem srca, ki vas bo tudi sprostil, aktivno gibanje nog bo okrepilo vaš krvnožilni sistem in ustvarilo mišično strukturo telesa na naraven način, napetost v zgornjem delu telesa pa boste dodatno sprostile z nežnimi ženstvenimi gibanji, ki so vam povsem naravna. Vaša življenjska energija se bo vrnila v obtok in počutile se boste prenovljene.

Z vami bo ŠPELA, ki bo poskrbela, da se boste sprostile in zabavale  ter ponovno začutile svojo strast, ki  jo imate v sebi.

Prijavite se lahko preko kontaktnega obrazca ali na tel.št. 0590 63 665