Individualne ure – ZA OSEBNO RAST

Individualne ure – ZA OSEBNO RAST

Program je namenjen vsem ženskam, ki ste pripravljene na notranjo spremembo in si želite izboljšati kvaliteto svojega življenja. 

Program omogoča regeneracijo energije, telesa, uma in naše duše. Individualni program je prilagojen vsakemu posamezniku in zajema pogovor, ugotovitev trenutnega energetskega, čustvenega in fizičnega stanja posameznika, zastavljanje ciljev,  sestavo programa prilagojenega posamezniku glede na zastavljene cilje ter aktivne individualne ure, ki zajemajo meditacijo, zavedanje, dvig zavesti, dvig vibracije s pomočjo plesnih gibanj in osnovnih dihalnih tehnik.

Naše telo je narejeno tako, da zazna impulze zunaj in znotraj telesa in se glede na spominske celice v možganih odziva po ustaljenih vzorcih. Z ustreznim plesnim gibanjem in s pomočjo ustrezne tehnike dihanja, sprostimo naš um in pomagamo spominskim celicam, da “zaspijo”. Tako našemu telesu damo priložnost, da se odzove na naraven način in s tem omogočimo naravno regeneracijo oz. preobrazbo telesa.

Proces, ki se zgodi med izvajanjem ustreznih plesnih gibalnih vzorcev, povzroča hitrejše izločanje toksinov iz telesa, sproščanje blokad in krepitev vseh notranjih organov (srce, pljuča, jetra, vranica in ledvica), poveča pa se tudi delovanje hormona serotonina (hormon sreče).

Rezultat v prvi fazi občutimo znotraj našega telesa, saj se po gibanju počutimo popolnoma sproščene, občuti se večji notranji mir in dvig naše vibracije in s tem povečanje življenjske energije. Zelo kmalu je viden rezultat tudi zunaj našega telesa, ki se kaže na napeti in mehki koži na obrazu in telesu, kasneje pa je vidno tudi pri naravno oblikovanem telesu in izgubi teže. 

Plesno gibanje v meditativnem stanju omogoča popolno sprostitev telesa in uma, boljše počutje in zdravje, povečano telesno in umsko aktivnost in vitalnost, vzpostavitev ravnovesja telesa in duha, izboljšajo pa se tudi medsebojni odnosi.

Pokličite me na tel.št.: 0590 63 665. Ne obljubljam spremembe čez noč, obljubim pa, da vam bom stala ob strani do rezultata:). Špela

Trajanje individualne ure za osebno rast: 45 minut

TERMIN se določi po dogovoru.