Individualne ure – Pomlajevanje

Individualne ure – Pomlajevanje

Program je namenjen vsem ženskam, ki ste pripravljene na notranjo spremembo in si želite izboljšati kvaliteto svojega življenja. 

Pomlajevanje omogoča regeneracijo in pomladitev telesa, uma in naše duše. Program je sestavljen iz posameznih plesnih gibanj, ki s pomočjo dihanja aktivirajo notranje procese, ki jih telo nujno potrebuje za kvalitetno življenje. Naše telo je narejeno tako, da zazna impulze zunaj in znotraj telesa in se glede na spominske celice v možganih odziva po ustaljenih vzorcih. S posebnimi gibanji za sproščenost, sprostimo naš um in pomagamo spominskim celicam, da “zaspijo”. Tako našemu telesu damo priložnost, da se odzove na naraven način in s tem omogočimo naravno  regeneracijo telesa.

Proces, ki se zgodi med pomlajevanjem, povzroča hitrejše izločanje toksinov iz telesa, sproščanje blokad in krepitev vseh notranjih organov (srce, pljuča, jetra, vranica in ledvica), poveča pa se tudi delovanje hormona serotonina (hormon sreče).

Rezultat v prvi fazi občutimo znotraj našega telesa, saj se po pomlajevanju počutimo popolnoma sproščene, občuti se večji notranji mir in dvig naše vitalne življenjske energije. Zelo kmalu je viden rezultat tudi zunaj našega telesa, ki se kaže na napeti in mehki koži na obrazu in telesu, kasneje pa je vidno tudi pri naravno oblikovanem telesu in izgubi teže. 

Pomlajevanje omogoča popolno sprostitev telesa in uma, boljše počutje in zdravje, povečano telesno in umsko aktivnost in vitalnost, vzpostavitev ravnovesja telesa in duha, izboljšajo pa se tudi medsebojni odnosi.

Pokličite me na tel.št.: 0590 63 665. Ne obljubljam spremembe čez noč, obljubim pa, da vam bom stala ob strani do rezultata:). Špela

Trajanje: 45 minut

TERMIN se določi po dogovoru.