Cenik

Naš in vaš CENIK je magičen, saj JE ZAČARAN tako, da ČEZ LETO CENE OKAMENIJO in stojijo pri miru celo sezono (od začetka septembra do konca avgusta) :). Zato bodo za vas cene ostale začarane in nespremenjene celo leto.

AKCIJA PRIPELJI PRIJATELJA ŠE VEDNO VELJA CELO LETO (-25% popust za oba), več na: LINK!!!

Pri vadbah, ki so večkrat tedensko, se neporabljeni obiski lahko prenesejo na naslednjo kupljeno mesečno karto, za zaporedni mesec. Kar pomeni, da lahko kupite naslednjo karto s štirimi ali šestimi obiski, neporabljeni obiski pa se vam prenesejo na kupljeno karto (!!ne velja pri kartah v akciji in s trajno znižano ceno – ZUMBA!!). Posamezni obiski pa se ne prenašajo na naslednjo sezono.

Pri prvem vpisu dobite člansko kartico, ki velja neomejeno. Kartica ni prenosljiva in velja neomejeno, tako, da jo lahko uporabljate dokler vam bo všeč pri nas.

Vsi otroci do 12.leta imajo 1. obisk brezplačen, odrasli pa se lahko odločite po vadbi ali boste ostali pri nas ali ne. V primeru, da vam pri nas ne bo všeč, lahko poravnate le enkratni obisk vadbe, ki ste se je udeležili.

NOVO!!!

Karta ALL IN ONE, tri različne vadbe (Zumba, Latino aerobna vadba in Soul sisters – zabavna plesno rekreativna vadba za vsakogar) IN PRENOS OBISKOV, za ceno ene vadbe.

Kaj to pomeni? Da lahko hodite na tri različne vadbe, karta še vedno velja 30 dni od dneva nakupa,  neporabljeni obiski pa se lahko prenesejo na novo kupljeno mesečno karto. PREDNOST je, da vsak mesec lahko izberete poljubno število obiskov (izbirate lahko med 4, 6, 8 ali 12 obiskov), poleg tega pa dobite večjo dinamiko plesno zabavnih vadbenih enot.

Kako se vpišeš? Pokličeš na 0590 63 665 in se oglasiš pri nas na Dunajski 190.

CENIK ZA ČLANE:

CENIK ZA NEČLANE:

Vplačanih kart ne menjamo za darilne bone, karte niso prenosljive, zneskov za vplačane karte, vadnine, vpisnine, članarine in darilne bone ne vračamo.

Posamezni obiski in vadbene karte se ne prenašajo na naslednjo sezono.

UGODNOSTI ZA ČLANE ŠPELA DANCE CENTRA:

1. Ugodne cene za člane

2. Možnost podaljšanja karte:

ZA VSE, KI VEČKRAT POTUJETE ali IMATE NEREDNI DELOVNI ČAS ali pa ENOSTAVNO LJUBITE ŽIVLJENJE POLNO SPREMEMB.

Ob nakupu karte lahko: 

-podaljšate karto za 15 dni, za ceno 15% osnovne karte

-podaljšate karto za 30 dni, za ceno 30% osnovne karte

3. Popust na družinske člane – 10 % (velja za najožje družinske člane-žena, mož, partner,otroci). Popusti se ne seštevajo in ne veljajo pri akcijah in pri kartah z že znižano ceno.

4. Študentski/dijaški popust – 10 % (velja le ob predložitvi potrdila o vpisu oz. dijaške ali študentske izkaznice). Popusti se ne seštevajo in ne veljajo pri akcijah in pri kartah z že znižano ceno.

5. Popust za upokojence – 10 % (velja ob predložitvi pokojninske izkaznice ali odrezka). Popusti se ne seštevajo in ne veljajo pri akcijah in pri kartah z že znižano ceno.

6. Akcije in 15% popust pri vseh storitvah LETAKI.com

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Vplačanih kart ne menjamo za darilne bone, karte niso prenosljive, zneskov za vplačane karte, vadnine, vpisnine, članarine in bone ne vračamo.

KAKO POSTANEŠ ČLAN ŠPELA DANCE CENTRA:

Tako, da na začetku posamezne sezone izpolniš prijavnico in vpisni list ter poravnaš letno članarino, ki znaša le 10 EUR in velja od Septembra nove sezone, do Septembra naslednje sezone.

Plačila so možna z gotovino ali s kartico–Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron.

Vse vadbe potekajo po vnaprej določenem urniku, ki ga najdete na: LINK‼!

Za individualno vadbo pa upoštevamo vaše želje, ki se uresničijo tako, da nas pokličete na tel.št.: 0590 63 665 ali pa nam pišete preko kontaktnega obrazca. Za delavnice za osebno rast ali za individualne ure pokličite tel.št.: 0590 63 665.

KJE SMO: Na Dunajski 190, tel.št.: 0590 63 665

KAKO PRIDEŠ DO NAS: LINK!!!