O nas

Smo ekipa veselih ljudi.

Sprejemamo izzive in se ne oziramo nazaj, saj so največje stvari še pred nami:) …

Če iščete nekaj za zabavno, sproščeno preživljanje prostega časa ali bi radi prišli na trening in razgibali svoje telo ali ste utrujeni po napornem dnevu šole ali službe in potrebujete le dobro voljo in prijetne ljudi okoli sebe, potem pridite v Špela dance center napolnit vaše telo s pozitivno energijo ob ritmih glasbe, plesnih gibih in predvsem ob dobri družbi plesalcev in ekipi Špela dance centra! Pri nas vodimo plesne tečaje za najmlajše, ki obiskujejo vrtec, za učence, dijake in študente, pa tudi tisti malo starejši boste našli nekaj zase.

Lahko se nam pridružiš v plesni skupini Pike, ki se uspešno udeležuje plesnih tekmovanj in domov prinaša medalje in kup lepih spominov ali zapleši z nami breakdance ali pa pridi s prijateljico na plesno rekreativno sprostitev, na zumbo ali latino vadbo.

Ustvari si nov krog dobrih prijateljev, naredi nekaj dobrega za svoje telo in dušo ter zapusti trening nasmejan!

Nasmej se z nami, zapleši z nami tudi ti!

beri naprej

zgodovina

2009 –

22. septembra smo odprli Špela Dance Center.

2012 –

Z novo sezono smo pridobili tudi nove strokovnjake, ki so se nam pridružili na naši skupni poti. Nekateri izmed nas nadaljujejo svoje poslanstvo, nekateri so ga prepoznali in nekateri imajo začrtane cilje po najvišjih uvrstitvah v plesnih krogih.

zaposlimo

Bi se preizkusili v nadebudni in razigrani ekipi?

Glede na to, da nenehno iščemo nove in nove programe,nove talente in kadre, nam lahko pišete na spela@spela.dance.

Trenutno iščemo kadre za spodnje programe:

Naša Ekipa