LATINO AEROBNA VADBA – za ženske

LATINO AEROBNA VADBA – za ženske

Prijava na program tukaj: PRIJAVNICA ZA ODRASLE

 

 

 

REDNI TERMINI:

tor. od 18.00 do 19.00

Pričetek vadbe: 05.09.2017

Spremljajte naš FB: https://www.facebook.com/speladance

PRVI TEDEN V SEPTEMBRU, od 04.09. do 08.09. lahko BREZPLAČNO preizkusite vadbo. 

URNIK si lahko pogledate na: LINK ‼!

Za ZAČARANE CENE pa pokukajte v naš magičen CENIK tukaj: LINK ‼!

Latino aerobna vadba  je namenjena vsem, ki iščete zabavno in sprostitveno vadbo zase in za svoje telo. 

Vadbo priporočamo vsem, ki ste se UTRUDILE in izgubile v vsakodnevni rutini ter potrošile svojo energijo ob natrpanem urniku “superženske”.

Vsakdanji stres in današnji tempo življenja od nas vedno bolj zahtevata nenehno regeneracijo mentalnega, čustvenega in fizičnega telesa. Ker smo ves čas dnevno v akciji, je potreba po SPROSTITVI postala zelo velika.

Vadbe kot so tek, fitness ali katera koli druga vadbena rekreacija od nas zahteva vitalno življenjsko energijo in če imate naporno in stresno službo, ste iz dveva v dan vedno bolj v pomanjkanju energije in obstaja velika verjetnost, da vas bo dodatna aktivna vadba le še dodatno iztrošila.

LATINO AEROBNA VADBA je PLESNA AEROBNA VADBA, ki vas bo popeljala v svet latino glasbe in latino ritmov.  Že sama glasba bo v vas aktivirala igrivi ritem srca, ki vas bo tudi sprostil, aktivno gibanje nog bo okrepilo vaš krvnožilni sistem in ustvarilo mišično strukturo telesa na naraven način, napetost v zgornjem delu telesa pa boste dodatno sprostile z nežnimi ženstvenimi gibanji, ki so vam povsem naravna. Vaša življenjska energija se bo vrnila v obtok in počutile se boste prenovljene.

Z vami bo ŠPELA, ki bo poskrbela, da se boste sprostile in zabavale  ter ponovno začutile svojo strast, ki  jo imate v sebi.

Prijavite se lahko na spela@spela.dance ali na tel.št. 031 311 500