Akcije

NOVO!!!

Karta ALL IN ONE, tri različne vadbe (Latino aerobna vadba, Soul sisters in Modern open class) IN PRENOS OBISKOV, za ceno ene vadbe.

Kaj to pomeni? Da lahko hodite na tri različne vadbe, karta še vedno velja 30 dni od dneva nakupa,  neporabljeni obiski pa se lahko prenesejo na novo kupljeno mesečno karto. PREDNOST je, da vsak mesec lahko izberete poljubno število obiskov (izbirate lahko med 4, 6, 8 ali 12 obiskov), poleg tega pa dobite veliko dinamiko treh plesno zabavnih vadbenih enot, namesto ene.

Kako se vpišeš? Pokličeš na 0590 63 665 in se oglasiš pri nas na Dunajski 190.

PRVI TEDEN V SEPTEMBRU, od 04.09. do 08.09. lahko BREZPLAČNO preizkusite vadbo po vašem okusu. V prvem tednu namreč, samo za vas organiziramo  TEDEN ODPRTIH VRAT!

PROST VSTOP boste ta teden imeli za vse spodaj naštete vadbe:

BABY PLES (3-5 LET)

BREAKDANCE ZA VSE STAROSTI

MINI PLES (6-9 LET)

LATINO AEROBNA VADBA

ZUMBA PARTY

SOUL SISTERS

MODERN OPEN CLASS

 Vabljeni… 

 

UVAJALNI TEČAJ POMLAJEVANJA – 8 tednov za žensko dušo in telo

Uvajalni tečaj POMLAJEVANJA je namenjen vsem ženskam, ki ste ves čas utrujene po vsakodnevnem rutinskem urniku in ste v sebi začutile, da potrebujete sprostitev in nežnost za svoje telo, ki bo vaše telo napolnilo  z novo življenjsko energijo.

Če ste pripravljene, da osvobodite svoje telo zakrčenosti in zavestno naredite prostor  v vašem telesu in v vaši maternici, za nežno in ljubečo energijo, ste srčno vabljene, da se nam pridružite 14. Septembra, v četrtek ob 18.00, v Špela Dance Centru

Tečaj je razdeljen na 4 poglavja:

  1. Osnovne tehnike dihanja pri pomlajevanju in vizualizacija
  2. Osnovna pomlajevalna gibanja in čutenje znotraj svojega telesa
  3. Osnovna gibanja latino ritmov za prizemljitev in zavedanje posameznih delov telesa 
  4. Povezovanje – aktivna uporaba dihalnih tehnik v gibanju

Kdaj: od 14.Septembra do 09. Novembra, vsak četrtek od 18.00 do 19.00 (8 srečanj)

Kje: V Špela Dance Centru, v dvorani Sonce

Koliko: 150,00 eur

Kdo bo z vami: Špela Masten Režek, plesalka po duši in srcu, srčna trenerka z 28 letnimi izkušnjami in raziskovalka življenja preteklih 10 let.

“Sem Špela Masten Režek, življenjska plesalka z velikim srcem in dušo. Ples je moj dom, ples je moje življenje. Sem plesni trener in mentor za življenje in vas usmerjam skozi ples, da lahko sprostite notranje čustvene spone, ki vas ovirajo, da zaživite v vsej svoji lepoti, milini in nežnosti, z vso svojo strastjo, ki jo sčasoma ponovno začutite v vašem telesu. Pomagam vam odpreti svoje srce in se predati skozi plesno gibanje, ki posledično sprosti vaše telo zakrčenosti in zbudi v vas vašo pravo ženstveno moč, ki je polna miline in nežnosti, vašo strast in ljubezen do sebe in življenja.”

Prijavite se lahko na spela@speladance.com ali na tel.št. 031 311 500 

Več o pomlajevanju s plesom si lahko preberete tukaj: http://speladance.com/pomlajevanje-s-plesom/

V Špela Dance Centru imamo AKCIJO PRIPELJI PRIJATELJA SKOZI CELO LETO.

Akcija ponuja 25% popusta ob nakupu MESEČNE KARTE ZA OBA PRIJATELJA 🙂

Torej, prijatelj kupi mesečno karto in dobi 25% popusta. Tisti, ki ga je pripeljal, pa pravtako dobi 25% popusta ob nakupu meseče karte. V kolikor že redno hodi na vadbo, se mu popust upošteva pri naslednjem nakupu karte. ZELO ENOSTAVNO DO AKTIVNE VADBE IN UGODNE CENE SKUPAJ S PRIJATELJEM 🙂

Pridite na katerokoli obliko vadbe v Špela Dance Center, na Dunajsko 190 in se zabavajte z nami.

Več na  www.speladance.com ali nam pišite na info@speladance.com ali nas pokličite na 0590 63 665.

Spremljajte naš FB: https://www.facebook.com/speladance

AKCIJSKE CENE DO 30.6. ZA NAJEM VEČNAMENSKIH DVORAN, ZA PLESNE IN VADBENE NAMENE, JOGO, INDIVIDUALNO VADBO ALI DRUGE ŠPORTNE VADBE

V LJUBLJANI, NA DUNAJSKI 190, V NEPOSREDNI BLIŽINI OBVOZNICE

Na dostopni lokaciji, poleg avtobusne postaje, z urejenimi parkirnimi prostori, ugodno ponujamo v najem večnamensko dvorano (130 m2) za plesne ali vadbene namene in dvorano za meditacijo, jogo ali individualno vadbo (37 m2).

VEČ NA: http//speladance.com/dvorane/